Matra-Simca Bagheera - 1978

Maailman suurin online-ajoneuvohuutokauppa on rantautunut Suomeen, me olemme nyt Copart Suomi Oy! Nimenvaihdoksen kunniaksi laitoimme JO NYT American Car Showssa esittelemämme upeat messuajoneuvot huutokauppaan ennen varsinaista ensimmäistä Copart-huutokauppaa! Timanttia siis hiotaan vielä, niin laitetaan nämä helmet kuitenkin jo nyt kesäksi nautittavaksi teille!

Tästä huutokauppaan

Merkki: Matra-Simca

Malli: Bagheera

Käyttöönottovuosi: 1978

Mittarilukema: 65.831km

Valmistenumero: X35508X458656

Rekisterinumero: XVN-386

Käyttövoima: Bensiini

Vetotapa: Takaveto

Iskutilavuus: 1440cm³

Vaihteisto: Manuaalinen

Vauriokuvaus: Takapää

Myyntiehto: Korjattavaksi

 

Tällaista harvinaisuutta et ehkä tiennyt tarvitsevasi mutta nähtyäsi kyseisen laitteen, et voi olla rakastumatta siihen. Uskomatonta retrohenkistä urheilullisuutta 1970-luvulta.

Matra Automobile syntyi kun Matra osti vuonna 1964 Automobiles René Bonnet -yhtiön. Matra ryhtyi 1970-luvulla läheiseen yhteistyöhön Simcan kanssa, valmistaen Simcan tekniikkaan perustuvia urheiluautoja, kuten Bagheeraa ja Murenaa.

Matra-Simca Bagheera on keskimoottorinen urheiluauto, jonka kori on lasikuitua. Bagheera on siitä erikoinen urheiluauto, että se on kolmipaikkainen. Takapenkkiä ei ole lainkaan ja autossa on edessä kolme istuinta rinnakkain, silti vaihdevipu on lattialla.

Tämä kyseinen Bagheera on vakuutusyhtiön lunastama takapään vaurion seurauksena ja vaatii rekisteröintikatsastuksen ennen paluuta tieliikenteeseen. Älä ohita tätä tilaisuutta hankkia pala Ranskalaista urheiluautohistoriaa!