Matra-Simca Bagheera - 1978

Tämäkin ajoneuvo huutokaupataan ensimmäisten joukossa uudella Copart.fi -sivustolla  ja se on esillä American Car Show 2019 messuosastollamme. Nyt kannattaa liittyä jäseneksi jolloin saat tietoa tämän ja muiden mielenkiintoisten tuotteiden myyntiintulosta.

Merkki: Matra-Simca

Malli: Bagheera

Käyttöönottovuosi: 1978

Mittarilukema: 65.831km

Valmistenumero: X35508X458656

Rekisterinumero: XVN-386

Käyttövoima: Bensiini

Vetotapa: Takaveto

Iskutilavuus: 1440cm³

Vaihteisto: Manuaalinen

Vauriokuvaus: Takapää

Myyntiehto: Korjattavaksi

 

Tällaista harvinaisuutta et ehkä tiennyt tarvitsevasi mutta nähtyäsi kyseisen laitteen, et voi olla rakastumatta siihen. Uskomatonta retrohenkistä urheilullisuutta 1970-luvulta.

Matra Automobile syntyi kun Matra osti vuonna 1964 Automobiles René Bonnet -yhtiön. Matra ryhtyi 1970-luvulla läheiseen yhteistyöhön Simcan kanssa, valmistaen Simcan tekniikkaan perustuvia urheiluautoja, kuten Bagheeraa ja Murenaa.

Matra-Simca Bagheera on keskimoottorinen urheiluauto, jonka kori on lasikuitua. Bagheera on siitä erikoinen urheiluauto, että se on kolmipaikkainen. Takapenkkiä ei ole lainkaan ja autossa on edessä kolme istuinta rinnakkain, silti vaihdevipu on lattialla.

Tämä kyseinen Bagheera on vakuutusyhtiön lunastama takapään vaurion seurauksena ja vaatii rekisteröintikatsastuksen ennen paluuta tieliikenteeseen. Älä ohita tätä tilaisuutta hankkia pala Ranskalaista urheiluautohistoriaa!