Autovahinkokeskus Oy

Autovahinkokeskus Oy on vuonna 1966 perustettu ajoneuvojen realisointiin, varaosakauppaan sekä vakuutusyhtiöiden palveluihin erikoistunut yritys. Ajoneuvojen realisointiin sekä vakuutusyhtiöiden palveluihin erikoistunut Copart Inc. omistaa Autovahinkokeskus Oy:n koko osakekannan. Autovahinkokeskus on osa Copart Inc.in kansainvälistä realisointiverkostoa. Suomen toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Pirkkalassa, Turussa ja Oulussa. Verkostoon kuuluu lisäksi 21 välivarastoa ympäri Suomen.

Autovahinkokeskus Oy on Suomen suurin ajoneuvohuutokauppa, joka realisoi vuodessa yli 20.000 ajoneuvoa. Varastostamme löytyy henkilö- ja hyötyajoneuvoja, moottoripyöriä, matkailuautoja ja -vaunuja, mopoja, moottorikelkkoja, veneitä, raskasta kalustoa sekä työ- ja maatalouskoneita. Realisoimme myös muuta vakuutusyhtiöiden lunastamaa vahinkotavaraa. Palvelemme myös logistiikkaan, vahinkotarkastukseen sekä ajoneuvojen tekniseen tutkintaan liittyen ja olemme osa ajoneuvojen virallista kierrätysjärjestelmää. Palveluksessamme on yli 90 ajoneuvotekniikan ja varaosamyynnin ammattilaista. Toimintaamme ohjaavat laatu- ja ympäristöjärjestelmät, jotka on sertifioitu ISO 9001:2008- ja 14001:2004-standardin vaatimusten mukaisesti.

Copart, Inc. (Nasdaq CPRT) on vuonna 1982 perustettu, maailman johtava ajoneuvojen realisointi ja vakuutusyhtiöpalveluja tarjoava yritys. Copartin innovatiivinen teknologia ja huutokauppaohjelmisto yhdistävät toimeksiantajat yli 750 000 kirjautuneeseen asiakkaaseen, yli 170 maassa. Copartin yli 200 toimipistettä palvelevat tällä hetkellä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannin tasavallassa, Brasiliassa, Saksassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa, Omanissa, Bahrainissa, Espanjassa ja Suomessa.

Arvot ja tavoitteet

Yrityksellemme laatu, asiakastyytyväisyys sekä luottamukselliset asiakassuhteet ovat tärkeimpiä kehittäessämme toimintaamme. Tavoitteenamme on olla sekä laadussa että ympäristöasioiden hoidossa alamme esikuva. Haluamme tarjota asiakkaillemme edullisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon ajoneuvojen korjaamiseen.

Yrityksemme tehtävä on edistää ajoneuvojen ja varaosien taloudellista, turvallista sekä ympäristöystävällistä uudelleen käyttöä, kierrätystä ja hyödyntämistä. Autovahinkokeskus myy tuotteita niin yksityisille kuin yrityksillekin. Tuotteita myydään vuosittain kymmeniä tuhansia eri puolille Suomea ja Eurooppaa.

Autovahinkokeskus Oy 1966-2016

Autovahinkokeskuksen historiikkivideo 1966-2016