Automaattikorottajan käyttöönotto 3.1.2018 kello 21:00

 

Hyvät asiakkaamme,

haluamme jatkuvasti kehittää kaupankäyntiämme ja tehdä siitä entistäkin helpompaa. Asiakkaan on nyt mahdollista asettaa verkkokaupassamme AUTOMAATTIKOROTTAJA.

Jatkossa Teidän ei tarvitse olla itse korottamassa tarjoustanne vaan järjestelmä tekee sen puolestanne haluamaanne rajaan saakka. Näin myös varmistat olevasi kaupankäynnissä mukana kohteen päättymiseen asti.

 

Automaattikorottajan toiminta ja ominaisuudet:

Automaattikorottaja tekee puolestasi tarjouksen tuotteesta, mikäli toisen käyttäjän tarjous ylittää aiemmin tekemäsi tarjouksen.

Käyttäjä määrittää ”Aktivoi automaattikorottaja”-kenttään summan, jonka hän on valmis enintään maksamaan (maksimitarjous). Omat tarjouksesi näkyvät tuotteen tarjoushistoriassa vihreällä pohjalla.

 

Kun sinulla on korkein tarjous tuotteesta automaattikorottaja ei tee mitään. Jos toinen käyttäjä tekee korotuksen, tekee automaattikorottaja heti perään uuden tarjouksen, ellei maksimitarjous- tai korotussääntö estä tarjouksen tekemistä.

 

Minikorotuksen määrä on:

 • 10€ kun tarjous on 200€ tai alle sen
 • 20€ kun tarjous on yli 200€ tai alle 3500€
 • 100€ kun tarjous yli 3500€

 

Esimerkki:

 • Korkein tarjous tuotteesta 3.600€ (olemme yli 3.500€ tilanteessa, korotukset 100€ välein)
 • Teet AUTOMAATTIKOROTTAJAN summaan 5.000€
 • Automaatti tekee puolestasi heti 3.700€ tarjouksen. Jos joku tekee tämän jälkeen 3.800€ tarjouksen korottaa automaattisi tarjouksesi 3900€:oon jne.

   

   

Automaattikorottaja tekee lisäkorotuksia vain jos toinen käyttäjä tarjoaa tuotteesta enemmän.

Mikäli tilinhallinnassa olet sallinut viestit sähköpostiin, saat ilmoituksen kun maksimitarjouksesi ylitetään tai olet voittanut kohteen ja se odottaa asiakaspalvelumme hyväksyntää.

 

Jos kaksi käyttäjää asettaa saman suuruisen maksimitarjouksen, aiemmin automaattikorottajan luoneen asiakkaan tarjous jää korkeimmaksi. Porrastus rakentuu tehtyjen tarjousten mukaisesti. Ensimmäisenä automaatin aktivoineen automaatti tekee ensimmäisen tarjouksen. Toisen käyttäjän aktivoidessa automaatin tekee hänen automaattinsa ensimmäisen korotuksen. Tämän jälkeen tarjoukset nousevat portaittain korkeimpaan mahdolliseen summaan ennen mahdollista pyyntihintaa.

Automaattikorottaja voittaa aina myöhemmin tehdyn manuaalisen tarjouksen. Huomioi, että tuotekortilla voi näkyä kaksi samansuuruista tarjousta kahdelta eri käyttäjältä.

Esimerkki:

 • Käyttäjä 1 asettaa automaattikorottajan summaan 500€
 • Käyttäjä 2 tekee manuaalisen tarjouksen 500€
 • Molemmat 500€ tarjoukset näkyvät tuotekortilla, mutta aiemmin luotu käyttäjä 1 automaattikorottaja voittaa ja näkyy ylimpänä.

   

   

Automaattikorottajaa ei voi asettaa pyyntihintaan vaan korkein mahdollinen automaattikorottajan tarjous on minimikorotuksen verran alle pyyntihinnan.

 

 

Mikäli haluat ostaa tuotteen heti pyyntihinnalla, tee siitä pyyntihinnan mukainen tarjous. Mikäli korotusta ei tule 1 minuuttiin, olet voittanut huutokaupan.

 

 

Voit sulkea automaattikorottajan kesken kaupankäynnin. Tällöin jää kuitenkin voimaan viimeisin automaattikorottajan tekemä tarjous. Voit aktivoida automaattikorottajan myös uudelleen tai jatkaa huutokauppaa tavallisilla tarjouksilla.

 

https://www.avk.fi/Shop/Vehicle/AuctionVehicleList