24/7 AVK MYYMÄLÄ - MAKSA AJONEUVO JA VARAOSAOSTOKSET VERKOSSA

maksa-ostokset-verkossa-myymala-247  Mahdolliset maksuvaihtoehdot

Maksa verkossa

AVK:n sivuilla voit maksaa ostokset kätevästi suoraan verkossa. Käytettävissäsi ovat kaikki Suomen yleisimpien verkkopankkien maksuvaihtoehdot, eikä ostaminen vaadi rekisteröitymistä.

Käytä ”Lisää ostokoriin” painiketta lisätäksesi tuote ostokoriin. Voit kerätä koriin yhden tai useampia tuotteita kerralla, sillä valinta on käytettävissä kaikilla paitsi huutokaupattavilla tuotteilla.

Ajoneuvo verkosta

Ostaessasi ajoneuvon verkosta voit halutessasi käyttää TUPAS-tunnistusta. Tunnistuksen myötä ajoneuvon hankinta voidaan hoitaa kokonaan verkossa ja sille voi hankkia kuljetuksen suoraan toimitusosoitteeseen.

Ajoneuvon voi ostaa myös ilman kuljetusta tai verkkotunnistautumista, mutta silloin ostajan tulee asioida jossakin AVK:n kolmesta toimipisteestä, mm. osoittaakseen henkilöllisyytensä.

Tutustu ajoneuvovalikoimaamme heti klikkaamalla tästä ajoneuvohakuun!

Kotiin kuljetettuna

Ostokorissa voit valita tuotteille kotiinkuljetuksen tai noudon. Ostaessasi ajoneuvon lisäksi varaosia tai renkaita, voit valita erikseen ajoneuvolle eri kuljetustavan kuin varaosille.

Rahoituksella

Halutessasi voit myös hakea Rahoitusta, klikkaamalla tästä, yläpalkin ”Rahoitus” -linkistä tai suoraan tuotteella ”Hae rahoitusta”.