Näin ostat Copartilta

1. Tarjouksen tekeminen

Myynnissä olevien tuotteiden hintapyynnön ja korkeimman voimassa olevan tarjouksen näet kotisivuiltamme myynti-ilmoituksista. Tarjousten minimikorotus alle 200€:n tarjouksissa 10€, alle 3500 €:n tarjouksissa on 20 € ja yli 3500 €:n tarjouksissa 100 €.

Myynnissä olevista tuotteistamme voit käydä kauppaa tai jättää ostotarjouksen:

1) Soittamalla asiakaspalveluumme

2) Tekemällä tarjouksen sähköisesti kotisivujemme kautta

3) Tulemalla paikalle toimipisteeseemme (Espoo, Pirkkala, Oulu ja Turku)

Tarjousten tekeminen  edellyttää rekisteröitymistä sekä jäsenmaksun suorittamista 1.10.2018 alkaen. Rekisteröityminen jäseneksi edellyttää (a) täytettävä rekisteröintilomake (https://www.avk.fi/Shop/Account/Register) (b) jäsenmaksun maksaminen asiakkaan omilla sivuilla (c) henkilöllisyyden todentaminen joko sähköisesti tai lataamalla kuva henkilöllisyystodistuksesta järjestelmään.

2. Tarjouksen hyväksyminen ja voimassaolo

Copartin hyväksyttyä tarjouksen asiakkaalle ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti (sähköpostilla, puhelimitse tai postin välityksellä) ja toimitetaan tuotteesta kauppahinnan mukainen lasku. Tarjoukset ovat sitovia ja ne ovat voimassa, kunnes tuote on myyty. Tarjoukset on annettava ostajan nimissä, eikä ostajatietoja voi vaihtaa enää kaupan päättämisen jälkeen.

Tarjouskaupassa oleville ajoneuvoille ei ole varsinaista kaupan päättymispäivää tai aikarajaa, johon asti tarjous on voimassa ja tuote myynnissä. Asiakaspalvelijamme tarkastavat tulleita tarjouksia jatkuvasti, jolloin päätös tuotteen myynnistä korkeimmalla tarjouksella tai myynnin jatkamisesta tehdään. Mikäli tuotteen myyntiä päätetään jatkaa, on mahdollista että tuotteen hintapyyntö muuttuu.

3. Kauppahinnan maksaminen, kaupan purku ja rahoitus

Kauppahinta maksetaan Copartin antaman laskun mukaisesti tai korttimaksulla toimipisteessämme. Tuotteen kauppahinnan tulee näkyä tilillämme ennen luovutusta. Varaosia sekä palvelutuotteita voi maksaa korttimaksun lisäksi käteisellä. Toimipisteissämme on myös mahdollisuus maksaa tuotteita maksupäätteellä verkkopankkitunnuksillasi.

Tilisiirtona suoritettu maksu näkyy järjestelmässämme n.2-3 pankkipäivän kuluessa, minkä jälkeen tuote on noudettavissa. Tuote tulee maksaa ja noutaa viimeistään viikon kuluessa kaupan päättämisestä, kauppapäivä mukaan lukien. 

Mikäli kauppa peruuntuu ostajasta tai ostajan edustajasta johtuvista syistä, Copart joutuu veloittamaan kaupan purkamisesta aiheutuvia kustannuksia voimassa olevan käytännön mukaisesti. Kustannuksia aiheutuu trukkisiirroista, asiapapereiden käsittelystä ja uudelleen myyntiin asettamisesta.

4. Kaupan vahvistaminen

Kauppa katsotaan virallisesti vahvistetuksi, kun tuote on maksettu ja luovutettu uudelle omistajalle.

5. Tuotteen luovutus, säilytys ja kuljetuspalvelu

Tuote voidaan luovuttaa ostajalle, kun maksusuoritus näkyy kokonaisuudessaan Copartin tilillä. Tuote on noudettava viikon kuluessa kaupan päättämisestä. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi tuotetta noutaessa. Mikäli tuotteen noutaa joku muu kuin ostaja, on noutajalla oltava valtakirja ostajalta. Tuotteen viikkoa pidemmästä säilytyksestä on aina erikseen sovittava asiakaspalvelumme kanssa.

Jos suunnittelet ajoneuvon pois vientiä ajamalla, niin varauduthan siihen, että polttoaine on paloturvallisuussyistä poistettu kaikista varastoiduista ja myynnissä olevista ajoneuvoista. Pitkästä seisonta-ajasta johtuen ajoneuvot voivat tarvita myös varavirtaa käynnistyäkseen.

Jos ajoneuvo luovutetaan ostajalle muualta kuin Copartin Espoon, Pirkkalan, Oulun tai Turun toimipisteestä, tulee ostajan sopia noudosta etukäteen ajoneuvon varastoijan tai sijaintipaikan kanssa. Varastoijan yhteystiedon saatte asiakaspalvelustamme.

Tarjoamme yli 30 yhteystyökumppanimme välityksellä edullista kuljetuspalvelua ympäri Suomen. Kysy asiakaspalvelijoiltamme lisää palvelustamme, niin järjestämme juuri sinun tarpeisiisi parhaan mahdollisen kuljetusratkaisun aina kotipihaan saakka.