Ostotavat AVK

Huutokauppa ja tarjouskauppa

Kaikki Autovahinkokeskuksen tuotteet myydään joko huutokaupalla tai tarjouskaupalla.

Huutokaupassa olevien tuotteiden myynti-ilmoituksessa ja hintalapussa on myyntitavasta erillinen merkintä. Tarjouskaupan ja huutokaupan merkittävin ero on, että huutokaupassa kaupan päättymisajankohta on tiedossa.

Molemmissa kaupankäyntitavoissa kauppa voidaan myös päättää heti tarjoamalla tuotteesta pyydetty hinta. Huutokauppakohteissa on tämänkin jälkeen muilla asiakkailla aina 1 minuutin ajan mahdollisuus korottaa voimassaolevaa tarjousta.

Tarjouskaupassa oleville ajoneuvoille ei ole varsinaista kaupan päättymispäivää tai aikarajaa, johon asti tarjous on voimassa ja tuote myynnissä. Asiakaspalvelijamme tarkastavat tulleita tarjouksia jatkuvasti, jolloin päätös tuotteen myynnistä korkeimmalla tarjouksella tai myynnin jatkamisesta tehdään. Mikäli tuotteen myyntiä päätetään jatkaa, on mahdollista että tuotteen hintapyyntö muuttuu.

Muistathan, että Autovahinkokeskuksen kautta sinun on myös mahdollista järjestää ostamallesi tuotteelle rahoitus. Katso rahoitusvaihtoehtojamme tarkemmin täältä tai kysy aiheesta lisää asiakaspalvelijoiltamme.