Uudistamme palvelumaksumme 1.5.2017 alkaen!

Uudistamme palvelumaksumme 1.5.2017 alkaen!

Uudet palvelumaksumme korvaavat vanhan toimitusmaksun ja ne muodostuvat ajoneuvon tietotason perusteella. Tuotteille on asetettu myynnin tietotaso sen mukaan, kuinka kattavat tiedot sen teknisestä kunnosta, vaurioiden laajuudesta ja käyttöhistoriasta on tiedossa. Mitä korkeampi ajoneuvon tietotaso on, niin sitä perusteellisemmin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tietoa tuotteesta ostopäätöksen tueksi ja helpottamaan ajoneuvon kunnostamiseen liittyvien kustannusten arviointia.  

Tietotasot on jaoteltu kolmeen eri kategoriaan; suppea, normaali ja kattava. Laajemman kuvauksen tietotasoista löydät täältä

Uudet palvelumaksut astuvat voimaan kaikkiin 1.5.2017 jälkeen syntyneisiin kauppoihin ja ne muodostuvat tuotteen tietotason mukaan seuraavasti:

Ajoneuvon tietotaso                      Palvelumaksu (sis. alv.24%)

Suppea                                                      35€                    

Normaali                                                    65€

Kattava                                                     150€

 

Uuden palvelumaksumallin turvin tulemme takaaman asiakkaillemme entistäkin laadukkaampaa ja monipuolisempaa palvelua, teknistä asiantuntemusta sekä myynti-informaatiota. Palvelumaksumme kattaa tämän lisäksi mm. kauppaan liittyvän asiapaperikäsittelyn ja ajoneuvon lastauspalvelun (pakettiautot ja sitä pienemmät ajoneuvot).