Tuoteryhmät Copart

Copartilla on myynnissä kaikkia niitä ajoneuvoja, joita näkee liikenteessä tai maastossa. Keskimäärin yrityksellämme on jatkuvasti myynnissä eri toimipisteissämme noin tuhat tuotetta. Kaikki ne ovat esillä kotisivuillamme. Tämän lisäksi ajoneuvoja pääsee katsomaan aina myyntipaikalle, joten ostopäätöstä ei tarvitse tehdä tutustumatta tuotteeseen kunnolla.

Tuoteryhmät

Tuotteidemme myynti perustuu tarjous- ja huutokauppaan, jolloin myyntiajat vaihtelevat kysynnästä riippuen muutamista minuuteista viikkoihin. Keskimääräinen myyntiaika on noin 3 viikkoa. Esimerkiksi moottorikelkkojen ja -pyörien tarjontaan vaikuttavat myös vuodenajasta riippuvat sesongit.

Tuotteidemme joukossa on niin korjausteknisesti haastavia tuotteita kuin todella pienin vaurioin lunastettuja ajoneuvoja.

Asiakaspalvelijamme antavat mielellään lisätietoja tuotteistamme sekä palveluistamme. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Lisätietoa saat toimipaikoissamme asiakaspalvelustamme, puhelimitse, kotisivuiltamme tai sähköpostitse. Yhteystietomme ovat täällä.