Copart Finland Oy

Copart Suomi Oy

  • Copart Suomi Oy (AVK/Autovahinkokeskus) on vuonna 1966 perustettu, ajoneuvojen realisointiin erikoistunut yritys. Olemme Suomen suurin ajoneuvohuutokauppa, joka realisoi vuodessa yli 20 000 ajoneuvoa. Ostajina on yksityishenkilöitä sekä yritysasiakkaita. Realisointikumppaneina on vakuutusyhtiöitä, autoliikkeitä sekä autokantaa omaavia yrityksiä. Palvelemme myös logistiikkaan, vahinkotarkastukseen sekä ajoneuvojen tekniseen tutkintaan liittyen ja olemme osa ajoneuvojen virallista kierrätysjärjestelmää. Toimintaamme ohjaavat laatu- ja ympäristöjärjestelmät, jotka on sertifioitu ISO 9001:2008- ja 14001:2004-standardin vaatimusten mukaisesti.
  • Ajoneuvojen realisointiin sekä vakuutusyhtiöiden palveluihin erikoistunut Copart Inc. omistaa Copart Suomi Oy:n koko osakekannan. Copart on osa Copart Inc.in kansainvälistä realisointiverkostoa. Suomen toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Pirkkalassa, Turussa ja Oulussa. Verkostoon kuuluu lisäksi 21 välivarastoa ympäri Suomen.

Autovahinkokeskuksen historiikkivideo 1966-2016

Copart Inc.

  • Copart Inc. osti 9.3.2018 Copart Suomi Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa on osa Copartin verkoston kasvustrategiaa Euroopassa. Laajentuminen Pohjois-Eurooppaan avaa merkittäviä mahdollisuuksia ajoneuvojen huutokaupan, realisoinnin ja vakuutusyhtiöpalveluiden kehittämiselle. Uusi aktiivinen omistaja haluaa kehittää toimintaa ja luo mahdollisuuksia sekä resursseja tarjota kattavampia palveluita asiakkaille.
  • Copart, Inc. on vuonna 1982 perustettu, maailman johtava ajoneuvojen huutokauppa-, realisointi- ja vakuutusyhtiöpalveluja tarjoava yritys. Copartin innovatiivinen huutokauppaohjelmisto yhdistää toimeksiantajat yli 750 000 kirjautuneeseen asiakkaaseen, yli 170 maassa.
  • Copartin yli 200 toimipistettä palvelevat tällä hetkellä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannin tasavallassa, Brasiliassa, Saksassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa, Omanissa, Bahrainissa, Espanjassa ja Suomessa. Copartin huutokaupassa on 125 000 ajoneuvoa päivittäin.

Arvot ja tavoitteet

Yrityksellemme laatu, asiakastyytyväisyys sekä luottamukselliset asiakassuhteet ovat tärkeimpiä kehittäessämme toimintaamme. Tavoitteenamme on olla sekä laadussa että ympäristöasioiden hoidossa alamme esikuva. Haluamme tarjota asiakkaillemme edullisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon ajoneuvojen korjaamiseen.

Yrityksemme tehtävä on edistää ajoneuvojen ja varaosien taloudellista, turvallista sekä ympäristöystävällistä uudelleen käyttöä, kierrätystä ja hyödyntämistä. Autovahinkokeskus myy tuotteita niin yksityisille kuin yrityksillekin. Tuotteita myydään vuosittain kymmeniä tuhansia eri puolille Suomea ja Eurooppaa.