Yritys AVK

Autovahinkokeskus Oy on vuonna 1966 perustettu auto- ja liikennevakuutustoimintaa harjoittavien vakuutusyhtiöiden omistama yritys. Realisoimme vakuutusyhtiöiden lunastamia vahinkoajoneuvoja sekä niistä purettuja hyväkuntoisia ja laatutarkastettuja purkuosia sekä uusia tarvikeosia. Verkkokaupassamme on yli 100 000 varaosaa ja ajoneuvoa, ja lisäksi palvelemme toimipisteissämme Espoossa, Pirkkalassa ja Oulussa. Verkostoomme kuuluu lisäksi 21 välivarastoa ympäri Suomea.

Vuosittain realisoimme noin 20 000 lunastettua ajoneuvoa: henkilö- ja hyötyajoneuvoja, moottoripyöriä, matkailuautoja ja -vaunuja, mopoja, moottorikelkkoja, veneitä, raskasta kalustoa sekä työ- ja maatalouskoneita. Realisoimme jonkin verran myös muuta vakuutusyhtiöiden lunastamaa vahinkotavaraa.

Palvelemme myös logistiikkaan, vahinkotarkastukseen sekä ajoneuvojen tekniseen tutkintaan liittyen ja olemme osa ajoneuvojen virallista kierrätysjärjestelmää. Palveluksessamme on yli 70 ajoneuvotekniikan ja varaosamyynnin ammattilaista. Toimintaamme ohjaavat laatu- ja ympäristöjärjestelmät, jotka on sertifioitu ISO 9001:2008- ja 14001:2004-standardin vaatimusten mukaisesti.

Arvot ja tavoitteet

Yrityksellemme laatu, asiakastyytyväisyys sekä luottamukselliset asiakassuhteet ovat tärkeimpiä kehittäessämme toimintaamme. Tavoitteenamme on olla sekä laadussa että ympäristöasioiden hoidossa alamme esikuva. Haluamme tarjota asiakkaillemme edullisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon ajoneuvojen korjaamiseen.

Yrityksemme tehtävä on edistää ajoneuvojen ja varaosien taloudellista, turvallista sekä ympäristöystävällistä uudelleen käyttöä, kierrätystä ja hyödyntämistä. Autovahinkokeskus myy tuotteita niin yksityisille kuin yrityksillekin. Tuotteita myydään vuosittain kymmeniä tuhansia eri puolille Suomea ja Eurooppaa.

Autovahinkokeskus Oy 1966-2016

Autovahinkokeskuksen historiikkivideo 1966-2016